Határtalanul! Program 2017

Iskolánk pályázatot nyert a HATÁRTALANUL! program 2017 keretein belül. A Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. 3 586 600 forinttal támogatta 60 diák szállás és utazási költségeit. Az utazás célja : László király nyomában Gömörben. Meglátogatott helyszínek Roznyó, Lőcse, Csütörtökhely, Zsigra, Karsa. A kirándulásról készített képeket itt tudod megtekinteni. Az Útinaplót pedig erre a linkre kattintva tudod megnyitni: Útinapló. Videó megtekintése.

 
 
 

A magyar gyermekvédelmi rendszer működése az online környezetben történő gyermekveszélyeztetés tükrében

A magyar gyermekjóléti, gyermekvédelmi, gyámügyi szabályozás törvényi alapja a gyermekek védelméről és a gyámügyi igazgatásról szóló 1997. évi XXXI. törvény (a továbbiakban: Gyvt.), mely végrehajtási rendeleteivel – elsősorban a gyámhatóságokról, valamint a gyermekvédelmi és gyámügyi eljárásról szóló 149/1997. (IX. 10.) Korm. rendelettel (a továbbiakban: Gyer.) – kiegészülve szabályozza a gyermek veszélyeztetettségét megelőzni, megakadályozni, illetve kezelni hivatott intézményi rendszer működését és az ennek során felmerülő feladatait.

Bővebb információk a rendszer működéséről itt található.

Balesetbiztosítás

A Magyar Állam képviseletében eljáró Nemzeti Fejlesztési Minisztérium 2017. január 1. napjától 2017. december 31. napjáig terjedő időtartamra a Groupama Biztosító Zrt.-vel kötött szerződést annak érdekében, hogy a biztosított korosztályba tartozó személyek a 3. életévük betöltésének a napjától a 18. életévük betöltésének a napjáig államilag finanszírozott balesetbiztosítási védelemben részesüljenek az általános gyermek- és ifjúsági balesetbiztosításról szóló 119/2003.(VIII.14.) Kormányrendeletnek megfelelően. 
 
További információk itt olvashatóak.

Adó 1%

Kérjük, támogassa adója 1%-ával "A Tessedik Iskolások Egészségéért Alapítvány"-t!

Adószámunk: 18028001-1-13

Iskolapszichológus

2013. december 1-jétől iskolánkban pszichológus dolgozik. Bővebben...