A törvényben előírt adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.

Tisztelt Szülők!

Tisztelt Szülők!

Tájékoztatom Önöket, hogy a 2020. március 16-tól életbe lépőúj munkarendben a tanulók részére tilos az intézmények oktatási célú látogatása.

Rendkívüli esetben azoknak az egészséges tanulóknak a felügyeletét tudjuk biztosítani, akik szüleinek a munkája nélkülözhetetlen a járvánnyal kapcsolatos feladatok, valamint az egyéb közfeladatok és a közellátás biztosításához.

A felügyelet és mellé az étkezés igényüket a következő hétre minden pénteken 9 óráig kérjük jelezzék a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre.

Aki csak étkezést kér, az étkezés igényüket legkésőbb előző nap 9 óráig a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen az Önkormányzat felé jelezzék.

A csomagolt ebéd átvétele hétköznapokon 11-13 óra között a Győzelem utcai épület étkezőjének bejáratánál lehetséges.

Felhívom a figyelmet, hogy átvételkor egyszerre csak egy gyermek vagy felnőtt tartózkodhat az étkező bejáratánál, akik egymástól 1 méter távolságra várakozhatnak! Kérem a tanulók felelős magatartását, fegyelmezett viselkedését, továbbá, hogy az ételadag átvételét követően menjenek vissza a szülő által kijelölt helyre. Az ebédet ott fogyaszthatják el!

Együttműködésüket köszönöm:

Ádám Ildikó

intézményvezető